در ایه 87 سوره حجر می فرماید:

وَلَقَدْ آتَیْنَاکَ سَبْعًا مِنَ الْمَثَانِی وَالْقُرْآنَ الْعَظِیمَ ﴿87﴾

یعنی ما عطاء کردیم به تو هفت تا دوتایی سَبْعًا مِنَ الْمَثَانِی وَالْقُرْآنَ الْعَظِیمَ یعنی هم سبعاً دادیم وهم قران العظیم . اگر بیاییم بگوییم که این سبعاً مثانی در واقع سوره حمد است که هفت ایه دارد ودر دوجا نازل شده است یکبار در مکه ویک بار در مدینه . سوره فاتح الکتاب هم در قران است پس بنابراین (وَ ) نیست سوره فاتحه الکتاب جدا از قران نیست وجزئی از قران است. اگر بگوئیم سوره های حوامیم هفت تا سوره هستند که با حم شروع میشوند وهر کدام اولش با حم یعنی با دو حرف ح - م شروع میشوند هفت ح است وهفت م . پس می گوئیم هفت تا دوتایی که این حوامیم هم در قران است وجزء سوره های قران هستند . پس رمز جای دیگری نهفته است. نهفته بودن این رمز در واقع در (و)ایی است که بین المثانی و القران آمده است . یعنی قران جدا والمثانی جدا.

اگر چیزی درون قران باشد با و (واو عطف ) نمیشود بیانش کرد. پس بنا براین این سبعاً المثانی چیست؟ این سبعاً المثانی در واقع هفت تا کتاب است که این کتاب ها قرینه دارد یعنی چه ؟ یعنی یکی در بین یدیه است ویکی در سماوات . مصدقاً لما بین یدیه پس این هفت کتاب عظمت بشریت، انسان ، ادم را می رساند که تا چه حد است مقام ادمیت که در واقع همانطوری که یک کتاب در بین یدیه است در سماوات هم هست. این است که اگر مثالمان را فقط به وکتاب مبین بزنیم، کتاب مبین دوتا است یکی در بین یدیه یکی در سماوات حالا پیدا کنیم شش کتاب دیگر که صد در صد به سوره های شوری و دخان وفصلت رسیدیم می بینید که در هر سوره ای یکبار کتاب امده و این کتاب در واقع یا کتاب مبین است یا لوح محفوظ است ‌که در واقع انجا مطلب باز می شود ولی کشف رمزش در این جا این استکه واو عطف بین المثانی والقران که یکی در یدیه و دیگری در سماوات است . یعلم ما بین ایدیهم .

چه کسی میداند ؟خداوند پس بنابراین اینجا این مشخص شد که این سوره حمد نمی تواند باشد بخاطر اینکه سوره حمد جزء قران است و نمیتواند جدا شود . خود حوامیم هم درست است که یکطور راز گونه حوامیم است . موضوع خود حوامیم نیست موضوع هفت کتابی است که در حوامیم درج شده که اینها قرینه ای دارد‌ .

آتَیْنَاکَ یعنی دادیم به تو حالا این تو می تواند نبی اکرم باشد وهم می تواند درواقع من وشما باشیم کسانی که درواقع بندگی خدا را کردند ومخصوصاً معصومین (ع) . نمیتوانیم بگوییم که این به معصومین وسایر انبیاء داده نشده است.